Spor »

Düzce'de Azra Coşkun, Türkiye İkinciliği Başarısını Elde Etti

Düzce'li sporcu Azra Coşkun, Ümit Bayan Kata kategorisinde sergilediği üstün performansla Türkiye ikincisi oldu.

Haldun Alagaş Spor Kompleksi'nde düzenlenen Türkiye Karate Federasyonu 2026 yılı faaliyet programı çerçevesinde gerçekleştirilen 3 etaplı Ümit-Genç-U21 Yaş Premier Liginin 1. Etabı İstanbul'da sona erdi. Bu zorlu müsabakalarda, Sabri Kıroğlu Spor Kulübü sporcusu Azra Coşkun, Ümit Bayan Kata kategorisinde sergilediği üstün performans sayesinde Türkiye ikincisi olmayı başardı.

Premier Lig’in ilk etabında elde ettiği bu önemli başarı, Düzce'li sporcu için büyük bir dikkat çekti. Elde ettiği ikincilik ile birlikte, sonraki etaplar öncesinde önemli bir avantaj kazanmış oldu. Azra'nın bu başarıları, genç sporculara ilham vermeye devam ediyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.