Yerel »

Diyarbakır Çüngüş'te Elyos Mahallesi'nde Sis Oluştu ve Görüntülendi

Diyarbakır'ın Çüngüş ilçesine bağlı Elyos Mahallesi'nde meydana gelen yoğun sis, etkileyici bir manzara sundu. Mahalle sakini Bayram Güldalı, o anları cep telefonuyla kaydederek bu doğa olayını belgelendirdi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Çüngüş ilçesinde son günlerde etkili olan sağanak yağmurlar, Elyos Mahallesi'nde yoğun bir sis tabakası oluşturdu. Sis, mahalleyi tamamen kaplayarak görsel bir şölen sundu. Mahalle sakini Bayram Güldalı, bu ilginç doğa olayını cep telefonu kamerasıyla kayıt altına aldı. Güldalı, “Köyümüzün yükseltisi fazla olduğu için sık sık doğa olayları yaşanıyor. Bende o anı görünce kayıt altına aldım” diyerek, yaşanan durumu ifade etti. Elyos Mahallesi'nin doğal güzellikleri, böyle anlarda daha da belirgin hale gelirken, bölge halkı bu manzarayı sık sık deneyimlediğini belirtiyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.