Erzincan’da 24 Yaşındaki Bahar Aksüt Gözyaşlarıyla Uğurlandı
Adana'da bıçaklanarak hayatını kaybeden 24 yaşındaki Bahar Aksüt, memleketi Erzincan'da son yolculuğuna uğurlandı.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Olay, Adana'nın Tufanbeyli ilçesine bağlı Kürebeli Yaylası’nda meydana geldi. Hayvan otlatan çobanlar, gölette hareketsiz bir kadın gördüklerinde durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Olay yerine intikal eden jandarma, kadının vücudunda pek çok bıçak darbesi tespit etti ve cesedi incelemek üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırdı.
Yapılan kimlik tespiti çalışmaları sonucunda, cesedin yaklaşık 10 gün önce kaybolan Bahar Aksüt’e ait olduğu belirlendi. Otopside yapılan incelemede, genç kadının vücudunda toplamda 8 bıçak darbesinin bulunduğu ve yaklaşık bir hafta önce hayatını kaybettiği değerlendirildi.
Bahar Aksüt'ün Erzincan'dan Tufanbeyli’ye geldiği ve burada bir eğlence mekanında garson olarak çalıştığı öğrenildi. Ayrıca Aksüt’ün 1 çocuk annesi olduğu bilgisi de aile tarafından paylaşıldı.
Otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından Bahar Aksüt’ün cenazesi ailesine teslim edildi. Cenaze, Erzincan merkeze bağlı Yalınca köyünde bulunan cemevinde kılınan törenin ardından toprağa verildi. Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.