Erzurum Atatürk Üniversitesi'nde Genç Mühendisler İçin Hukuki Bilgilendirme Etkinliği Düzenlendi
Atatürk Üniversitesi'nde yapılan programda, mühendislik öğrencilerine hukuksal sorunlar ve çözüm yolları hakkında bilgiler verildi. Hakim Pınar Demir Yılmazel, öğrencilerin katılımıyla hukuki süreçler ve sosyal yaşamda karşılaşabilecekleri meseleler üzerine değerli bilgiler sundu.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Erzurum'daki Atatürk Üniversitesi'nde, Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE) Öğrenci Kulübü tarafından düzenlenen etkinlik, mühendislik fakültesinin konferans salonunda gerçekleştirildi. Programa konuşmacı olarak katılan Erzurum Bilirkişilik Bölge Kurulu Başkanı Hakim Pınar Demir Yılmazel, genç mühendis adaylarına hukuki sorunlar, çözüm yolları ve bilirkişilik konularında detaylı bir bilgilendirme yaptı.
Etkinlikte, genç mühendislerin karşılaşabileceği hukuki meselelerin yanı sıra sosyal yaşamda karşılaşabilecekleri sorunlar da masaya yatırıldı. Yılmazel, gençlere sosyal hayata dair önemli mesajlar verirken, hukuki konulardaki endişelerini dinleyerek çözüm önerileri sundu.
Programın içeriğinde, üniversite öğrencilerinin eğitim hayatında ve günlük yaşamda karşılaşabilecekleri hukuki konular detaylı bir şekilde ele alındı. Öğrencilere yasal hakları ve çözüm yolları hakkında bilgilendirmeler yapılırken, etkinlik sonunda soru-cevap bölümü de gerçekleştirildi.
Programın sonunda, Hakim Pınar Demir Yılmazel, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Prof. Dr. Köksal Erentürk'e ve IEEE Öğrenci Kulübü'ne teşekkür etti. Etkinlik, katılımcılarla çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.