Asayiş »

Kahramanmaraş'ta Düzenlenen Tefecilik Operasyonunda 3 Kişi Gözaltına Alındı

Kahramanmaraş'ta gerçekleştirilen tefecilik operasyonunda 3 şüpheli gözaltına alındı. Yapılan soruşturmada, ekonomik zorluk yaşayan vatandaşlara yüksek faizle borç verildiği tespit edildi.

Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü tefecilik soruşturması çerçevesinde, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ekonomik sıkıntılar yaşayan vatandaşlara faizle borç para veren kişiler üzerinde çalışmalar yaptı. Bu kapsamda, bazı kişilerin kumar oynatılarak borçlandırıldığı bilgisine ulaşıldı. 8 Nisan tarihinde yapılan eş zamanlı operasyonlar neticesinde, gözaltına alınan 3 şüpheli hakkında işlem başlatıldı. Şüpheliler, çıkarıldıkları Kahramanmaraş Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından gözaltına alındı. Yapılan aramalarda, şüphelilerin ikametlerinde, iş yerlerinde ve araçlarında 5 cep telefonu ile alacak-verecek işlemlerinin kaydedildiği değerlendirilen 2 defter bulundu. Operasyonun detayları ve şüphelilerin ifadeleri doğrultusunda, soruşturmanın derinleştirileceği bildirildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.