Samsun Çarşamba'da Gerçekleştirilen Kariyer Fuarı'na Yoğun İlgi Gösterildi
Samsun Çarşamba'da düzenlenen Orta Karadeniz Kariyer Fuarı (OKAF’2026) yoğun ilgiyle kapılarını açtı. Fuar, 8-9 Nisan tarihleri arasında ziyaretçilere açık olacak. Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB) da etkinlikte gençlerle bir araya geldi.
Çarşamba Ticaret Borsası'nın katılımıyla gerçekleşen fuarın açılış programı, Samsun il protokolü ve paydaş üniversitelerin katılımıyla gerçekleştirildi. Açılışta, ÇTB Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz'ın yerine Meclis Başkanı Hacı Toraman ve Genel Sekreter Sercan Yaşar yer aldı. Etkinlik boyunca, borsanın standında Basın Danışmanı Elif İrem Gökmen, ziyaretçilere bilgi vererek destek sağladı.
Stantta gençlerle birebir iletişim kurularak mesleki yönelim ve kariyer planlaması konularında değerli paylaşımlar yapıldı. Program dahilinde, fuar alanındaki diğer stantlar da ziyaret edilerek katılımcılarla görüş alışverişinde bulunuldu. Bu etkinlik, gençlerin kariyer hedeflerine ulaşmalarında önemli bir fırsat sunuyor.