Eğitim »

Elazığ Merkez'de Hastaneler İçin Afet Planı Yönetici Eğitimi Yapıldı

Elazığ Merkez'deki hastanelerde, afet ve acil durumlara hazırlık için yönetici eğitimi gerçekleştirildi.

Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü, hastanelerin afet ve acil durumlara karşı hazırlık düzeyini artırmak amacıyla Hastane Afet Planı (HAP) Yönetici Eğitimi düzenledi. Bu eğitim, hastanelerin risk azaltma kapasitelerini güçlendirmeyi ve olası can ve mal kayıplarını önlemeyi hedefliyor. Eğitim, Toplantı Salonu’nda yapıldı ve hizmet başkanları, hastane yöneticileri, idareciler ile ilgili birim sorumluları katılım sağladı. Eğitim kapsamında, Hastane Olay Yönetim Sistemi, olay yönetim araçları ve tatbikat süreçleri gibi önemli konular ele alındı.

Program süresince katılımcılar, afet ve acil durumlara yönelik mevcut hazırlık süreçlerini gözden geçirerek, karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu ve uygulamaya yönelik önerilerini paylaştı. Böylece, afetlere karşı hazırlık düzeyinin artırılması ve hastanelerin etkin bir şekilde yönetilmesi amaçlandı. Eğitimin sonunda, katılımcıların elde ettiği bilgilerin, gelecekteki olası afetlerde daha etkili bir hazırlık süreci sağlayacağına vurgu yapıldı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.