Asayiş »

Zonguldak Alaplı'da Orman Bölge Müdürlüğü Görevlilerini Taşıyan Araç Takla Attı, 3 Yaralı

Zonguldak Alaplı ilçesinde Orman İşletme Şefliği personelini taşıyan aracın takla atması sonucu 3 kişi yaralandı.

Kaza, Kavakdere mevkiinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Orman İşletme personeline ait 34 ZK 71** plakalı araç, Kocaman Orman İşletme Şefliği'ne gitmek üzere seyir halindeyken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde kontrolden çıkarak takla attı. Olayda E.Ü., K.C. ve A.Y. yaralandı.

Kazanın ardından jandarma ve sağlık ekipleri hızla olay yerine intikal etti. Araçta bulunan yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Ereğli Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.