Samsun Canik Belediyesi, 9 Farklı Projeyle Ödül Sahibi Oldu
Samsun'un Canik ilçesinde, Canik Belediyesi, gerçekleştirdiği projelerle 9 ayrı ödül kazanarak önemli bir başarıya imza attı. Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, azimle çalıştıklarını ve yerel yönetimlerde örnek projeleri ilçeye kazandırmayı sürdürdüklerini belirtti.
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, belediyecilikten eğitime, bilim ve teknolojiye kadar birçok alanda öncü projelere imza attıklarını ifade etti. Bu projelerle son 7 yılda toplamda 9 ayrı ödül kazandıklarını vurgulayan Sandıkçı, gençliğe yönelik projeleriyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan ödül aldıklarını da ekledi. Başkan, Canik’in geleceğine değer katan eserleri hizmete sunmaya devam ettiklerini belirtti.
Canik Sıfır Atık Köyü projesinin de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan tarafından ödüllendirildiğini aktaran Sandıkçı, "Canik için yorulmadan çalışıyoruz. Eser ve hizmet seferberliğimiz sürecek. 7 yılda birçok alanda gerçekleştirdiğimiz projelerle 9 ödül kazandık. Sıfır atık ve sürdürülebilir çevre hedeflerimiz doğrultusunda projelerimiz ödüllendirildi" şeklinde konuştu.
Yeni projelerin de yolda olduğunu belirten Başkan Sandıkçı, eğitim, bilim ve teknolojiye yönelik çalışmalarını hızla sürdürdüklerini dile getirdi. Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nün Türkiye’deki en başarılı keşif kampüsü seçildiğini de sözlerine ekleyen Sandıkçı, projelerine yenilerini eklemeye devam edeceklerini ifade etti.