Asayiş »

Avcılar'da Tokatla Başlayan Tartışma Sonucu Bir Kişi Öldürüldü

Avcılar'da meydana gelen olayda, bir kişi çıkan tartışmada kendisine tokat atan şahsı vurarak öldürdü. Olayla ilgili 1'i kadın 3 şüpheli gözaltına alındı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Olay, 4 Nisan Cumartesi günü saat 20.00 sıralarında Merkez Mahallesi’nde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Mustafa Arancı (46), kendi iş yerinde bir süre geçirdikten sonra arkadaşını yanına çağırdı. Arkadaşının adı Sercan Ş. (33) olan bu kişi, iş yerine geldikten sonra burada alkol almaya başladı. İkili arasında bir süre sonra bilinmeyen bir nedenle sözlü tartışma başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Mustafa Arancı, Sercan Ş.’ye tokat attı. Bu durum karşısında sinirlenen Sercan Ş., bir başka arkadaşını arayarak Oğuz G.’den (37) kendisine bir tabanca getirmesini istedi. Sercan Ş., kendisine tokat atan Arancı’nın bacağına iki el ateş etti ve hızla olay yerinden kaçtı. Olayın ardından ihbar üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, bacağından vurulan Arancı’nın durumunun ağır olduğunu belirledi. Olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan Arancı, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Cinayetle ilgili olarak 1’i kadın 3 şüpheli yakalandı

Olayın faillerinin peşine düşen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, gerçekleştirdikleri çalışmalar sonucu şüphelilerin yerlerini ve kimliklerini hızlı bir şekilde tespit etti. Gözaltına alınan şüpheliler; Sercan Ş., Oğuz G. ve Filiz Ö., Esenyurt’ta bir adreste yapılan operasyonla yakalandı. Operasyonda ayrıca olayda kullanıldığı değerlendirilen bir adet 9 mm tabanca ele geçirildi. Sercan Ş.’nin daha önce 41 adet suç kaydının bulunduğu öğrenildi.

Şüphelilerin, polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği bildirildi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.