Düzce'de Türk Polis Teşkilatı'nın 181. kuruluş yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Düzce'de, Türk Polis Teşkilatı'nın 181. kuruluş yıl dönümü 10 Nisan Polis Günü kapsamında düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen programda, ilk olarak Anıtpark Meydanı'nda Atatürk anıtına çelenk bırakıldı. Ardından Düzce Şehitliği'ne geçildi.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Düzce İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, törende yaptığı konuşmada, "Teşkilatımızın 181. yıldönümünde bir araya gelmiş bulunuyoruz" ifadesini kullandı. Ergüder, devletin ve milletin huzurunu sağlamak için canlarını feda etmekten çekinmeyen emniyet mensuplarına teşekkür ederek, "Birlik ve beraberliğimizi sağlamak üzere, her fedakarlığı yapma kararlılığını azimle sürdürecektir" dedi. Ayrıca, ebediyete intikal eden şehitler ve vefat eden meslektaşları için rahmet dileyerek, gazilere de şükranlarını sundu.
Konuşmanın ardından dualar okundu ve şehit kabirleri ziyaret edilerek, kırmızı karanfiller bırakıldı. Etkinlikler, katılımcıların duygu dolu anlar yaşamasına neden oldu. Düzce'deki bu anlamlı kutlama, halkın polis teşkilatına olan güvenini ve bağlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.