Asayiş »

Uşak'ta Polis Haftası Kapsamında Şehitler İçin Anma Töreni Düzenlendi

Uşak’ta, Türk Polis Teşkilatı'nın 181. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen anma etkinliğinde şehitler unutulmadı. Şehitlik ziyareti sonrası İl Emniyet Müdürlüğü binasında tören gerçekleştirildi.

Uşak'ta, Türk Polis Teşkilatı'nın 181. kuruluş yıl dönümünü kutlamak amacıyla düzenlenen etkinlikler, Şekerevleri'nde bulunan şehitlikte başladı. Burada, çok sayıda polis memurunun katılımıyla gerçekleştirilen programda, İl Müftülüğü'ne bağlı görevliler tarafından Kur'an-ı Kerim okundu. Ardından, şehit mezarları ziyaret edilerek karanfiller bırakıldı ve dualar edildi.

Etkinliğin devamında, İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde bir anma töreni düzenlendi. Tören, İl Emniyet Müdürü Taner Çiftçi'nin Atatürk Heykeli'ne çelenk sunmasıyla başladı. Çelenk sunumunun ardından, katılımcılar bir dakikalık saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı okundu.

Törende bir konuşma yapan İl Emniyet Müdürü Taner Çiftçi, Türk Polis Teşkilatı'nın köklü tarihine vurgu yaparak, "Emniyet teşkilatımız, geçmişte olduğu gibi gelecekte de kamu düzeninin sağlanması ve hukukun ilkelerinin titizlikle uygulanmasının garantisi olmaya devam edecektir. Bu anlamlı gün vesilesiyle, vatanın bütünlüğü ve milletin bağımsızlığı uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, görevleri başında fedakarca çalışan meslektaşlarıma ve ailelerine teşekkürlerimi sunuyorum," ifadelerini kullandı.

Program, İl Emniyet Müdürü Çiftçi'nin konuşmasının ardından toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.