Teknoloji »

Kayseri Melikgazi Belediyesi, 2026 TEKNOFEST için gençlere destek verecek.

Kayseri Melikgazi Belediyesi, 30 Eylül-4 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek 2026 TEKNOFEST'e yönelik olarak gençlere teknoloji alanında destek vereceğini açıkladı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, gençlerin teknoloji alanında yeteneklerini geliştirmeleri için her zaman destek vereceklerini vurguladı. "Umudumuz, yarınlarımız, gülen yüzümüz gençlik! Gençlerimizin her alanda kendilerini geliştirmeleri, vatanına, milletine hayırlı işler yapmaları, ülkemizin geleceğini en güzel noktalara taşımaları için Melikgazi Belediyesi olarak buradayız" dedi.

Başkan Palancıoğlu, bu kapsamda birçok öncü ve örnek çalışma gerçekleştirdiklerini belirtti. Kayseri’de havacılık tarihinin yeniden yazılacağı Melikgazi Belediyesi Mehmet Altun Havacılık ve Uzay Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin yanı sıra GÖKTİM Melikgazi bünyesinde eğitim verecek teknoloji atölyeleri, rekor sayıda okul, kütüphane, sosyal tesis ve kültürel etkinlikler ile gençlerin yanında olduklarını ifade etti.

2026 TEKNOFEST’in Şanlıurfa'da gerçekleşeceğini hatırlatan Palancıoğlu, "2026 yılında 5.000.000 TL’lik bir malzeme desteği sağlayarak yeni bir rekor kırıyoruz. Tüm gençlerimize başarılar diliyorum. TEKNOFEST 2026’da Şanlıurfa’da buluşmak üzere" şeklinde konuştu.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.