Yerel »

Manavgat'ta Yaz Sezonu Öncesi Turizm Bölgelerinde Hazırlık Çalışmaları Yapılıyor

Manavgat Belediyesi, yaklaşan yaz sezonu için turistik mahallelerde bakım ve düzenleme çalışmalarını hızlandırdı. Gündoğdu, Çolaklı, Evrenseki, Ilıca, Side, Sorgun, Kızılağaç ve Kızılot mahallelerinde bu kapsamda faaliyetler devam ediyor.

Manavgat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaz aylarında artacak ziyaretçi sayısını dikkate alarak yaya ve araç trafiğinde yaşanacak hareketliliği önceden planlıyor. Çalışmalar, güvenli, sürdürülebilir ve estetik bir kent oluşturmayı hedefliyor.

Yürütülen uygulamalar arasında toprak altı sulama sistemlerinin entegrasyonu, peyzaj düzenlemeleri ile görüş alanlarının iyileştirilmesi, aydınlatma sistemlerinin modernizasyonu, yol bakım ve onarım çalışmaları ile parke ve asfalt yenileme işlemleri yer alıyor. Bu çalışmalar sayesinde çevre kalitesinin artırılması ve hem yaya hem de sürücü güvenliğinin sağlanması amaçlanıyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.