Yaşam »

Bitlis Merkez'de Kalça Kırığı Nedeniyle Yatalak Olan Hastaya Yatak Hediye Edildi

Bitlis Merkez ilçesine bağlı Konuksayar köyünde yaşayan 81 yaşındaki Saniye Albayrak'a kalça kırığı nedeniyle ortopedik yatak hediye edildi.

Bitlis'in Konuksayar köyünde yaşayan 81 yaşındaki Saniye Albayrak, yaklaşık 7 yıldır kalça kırığı nedeniyle yatağa bağımlı bir yaşam sürdürmektedir. Albayrak’ın ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla harekete geçildi. Bitlis İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Şaban Ergene’nin talimatıyla, Saniye Albayrak’a tam ortopedik yatak gönderildi. Bu yatak sayesinde, yaşlı hastanın daha konforlu ve sağlıklı bir bakım sürecine kavuşması hedefleniyor. Aile üyeleri, sağlanan destekten ötürü yetkililere teşekkürlerini ileterek, ortopedik yatağın hastanın rahatlığı ve bakım sürecinde büyük kolaylık sağlayacağını belirtti. Yatağına kavuşan Saniye Albayrak, ilk olarak evinin penceresinden köyü izleyerek, ekiplere dua etti. Saniye Albayrak’ın oğlu Maşuk Albayrak, "Geçtiğimiz hafta annemin diş tedavisi için gelen evde bakım hizmeti ile birlikte, bizi ziyaret eden İl Sağlık Müdürü Şaban Ergene’ye yatak talebimizi iletmiştik. Sağ olsun o da bugün ekibi ile birlikte anneme yatağını gönderdi. Başta İl Sağlık Müdürü olmak üzere ekibine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.