Yaşam »

Bilecik Merkez’de Düzenlenen Bölge Finallerinde Bilecikli Sporcular Önemli Dereceler Kazandı

Bilecik Merkez’de gerçekleşen ‘Decathlon Türkiye’nin En Hızlısı’ Bölge Finallerinde Bilecikli sporcular, çeşitli kategorilerde başarı gösterdi. 2015 doğumlu erkekler kategorisinde yarışan Şehzad Vafa, bölge şampiyonu olarak finalde yer alma hakkı kazandı. 2013 doğumlu erkekler kategorisinde mücadele eden Sinan Mert Erbay ise üçüncülük elde ederek bronz madalyanın sahibi oldu.

‘Decathlon Türkiye’nin En Hızlısı’ Bölge Finalleri, Eskişehir’de gerçekleştirildi ve Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı sporcular burada önemli başarılar elde etti. Şehzad Vafa, 2015 doğumlu erkekler kategorisinde sergilediği etkileyici performansla bölge şampiyonu unvanını kazanırken, bu başarıyla birlikte final yarışmalarına katılma hakkını da elde etti. Öte yandan, 2013 doğumlu erkekler kategorisinde yarışan Sinan Mert Erbay, gösterdiği çaba ile bölge üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı. Bu başarılar, Bilecik’in spor alanındaki potansiyelini bir kez daha gözler önüne serdi.

Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Demir, elde edilen başarılar hakkında yaptığı açıklamada, "Genç sporcularımızın kazandığı bu övgüye değer başarılar bizler için büyük bir gurur kaynağı. Şehzad Vafa’nın finalde ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğine inancımız tam. Tüm sporcularımızı ve antrenörlerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" şeklinde konuştu. 21 Nisan 2026 tarihinde İstanbul’da yapılacak final yarışmalarında Bilecikli sporcuların mücadele edeceği belirtildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.