Antalya Muratpaşa'da İkinci El Giyim Mağazasının Açılışında Yoğun İlgi Yaşandı
Antalya Muratpaşa'da açılan indirimli ikinci el giyim mağazasının açılışı, yoğun ilgi nedeniyle izdihama dönüştü. Vatandaşlar, sabahın erken saatlerinden itibaren mağaza önünde uzun kuyruklar oluşturarak indirimli ürünleri almak için bekledi.
Antalya'da uygun fiyatlı ikinci el ürünler sunan bir giyim mağazasının açılışı, Kışla Mahallesi Şehit Binbaşı Cengiz Toytonguç Caddesi'nde gerçekleşti. Sabah saatlerinden itibaren mağaza önünde toplanan kalabalık, kapıların açılmasıyla birlikte içeri girmek için yoğun bir şekilde yarıştı. Mağaza görevlileri, izdihamı kontrol altında tutmakta zorlanırken, içerideki kalabalığın artması üzerine kapıları zaman zaman kapatarak müşteri alımını düzenli hale getirdi. Açılışın ilk saatlerinde yaklaşık 2 bin kişinin içeri girdiği bildirildi. İndirimli ürünlere yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, mağaza önünde bekleyişlerine devam etti.
Sosyal Medyada Duydular
Açılışı sosyal medya üzerinden duyarak sabah saat 08.20'de sıraya giren Semih Ünel, "Yeni bir mağaza açıldı. İndirim olduğunu ve tüm ürünlerin 200 liradan satıldığını duyduk. Sabah saat 08.30 gibi burada olduk ve sıranın sonundaydık. Şu an kuyruk metrelerce uzadı. Sabah 06.00’da gelenler bile var. Ürün kalmayabilir diye çok umudumuz yok ama yine de beklemeye devam ediyoruz" şeklinde konuştu.
Kararlı Alışverişçiler
Arda Kabalar ise, "Ben de arkadaşımla sabah 08.00’den beri burada bekliyorum. Kararlıyım, bugün mutlaka alışveriş yapacağım. İstanbul'da daha önce açılış yapıldığını biliyorduk. Bu yüzden erken geldik. Kuyruk Güllük Caddesi’ne kadar uzandı. Normalde bu ürünleri sosyal medya üzerinden de alabiliyoruz, ama indirim olduğu için buradayız" dedi.