Ekonomi »

Kütahya Tavşanlı'da Esnaf Kredi Talepleri Üzerine Toplantı Yapıldı

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde gerçekleştirilen toplantıda esnafın kredi talepleri ele alındı. Toplantıya 7. Bölge Birliği Başkanı Bahri Şarlı ve kooperatif temsilcileri katıldı. Finansmana erişim, kredi limitleri ve esnafın karşılaştığı zorluklar gibi konular hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda Tavşanlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yasin Demirci’nin ev sahipliği yaptığı belirtildi. Demirci, Bölge Başkanı Bahri Şarlı ve heyetini ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek, toplantının bölge esnafı için hayırlı sonuçlara vesile olmasını diledi. Ayrıca, kooperatifler arasındaki dayanışmanın önemine vurgu yaptı.

Bölge Birliği Başkanı Bahri Şarlı, esnaf ve sanatkarların ekonomik süreçteki rolüne dikkat çekti. Kredi kefalet kooperatiflerinin sağladığı desteklerin devam edeceğini belirten Şarlı, bölgedeki kooperatiflerin performanslarının değerlendirildiği toplantıda katılımcıların görüş ve önerilerini not aldı.

Toplantının verimli geçtiği belirtildi. Başkan Yasin Demirci, Bölge Birliği Başkanı Bahri Şarlı’ya, bölge esnafına katkıları ve çalışmaları dolayısıyla bir teşekkür plaketi takdim etti.

Toplantı, heyetin toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.