Spor »

Volkan Demirel: "Elimizden Geleni Yapacağız" Dedi

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Volkan Demirel, takımının ligde kalma mücadelesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Demirel, kalan maçlarda en yüksek puanı toplamayı hedeflediklerini ifade ederek, "Elimizden geldiği kadar ligde kalmak için mücadele edeceğiz." dedi.

Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında Gençlerbirliği, deplasmanda RAMS Başakşehir'e 3-0 yenildi. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Volkan Demirel, takımın performansıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. "İlk yarının son bölümünde oyunu çok zora soktuk. İkinci yarının başında değişiklikler yapma gereği duyduk ama 3-0'dan sonra 1-0 geriye düştükten sonra oyunun hakimi bizdik. Yakaladıklarımızı atamadık. Tam tersi oldu ve ilk yarı 3-0 mağlup duruma düştük. Çok zor oldu." şeklinde konuştu. Ayrıca, kaybedecekleri bir şey olmadığını vurgulayan Demirel, "Duran toplar haricinde ilk kez akan oyunda goller yedik. Takımıma tüm sorumluluğun bende olduğunu söyledim. Önümüzde 5 maç var, alabileceğimiz en çok puanı alıp ligde kalmak için mücadele edeceğiz. Ligde kalmak istiyoruz. Her şeyin bilincindeyiz. Elimizden geldiği kadar ligde kalmak için mücadele edeceğiz." ifadelerini ekledi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.