Yaşam »

Bilecik Merkez Yeniköy'de Kadınlarla Buluşan Başkan Subaşı, Dayanışma Kültürüne Vurgu Yaptı

Bilecik Belediyesi, kadın dayanışmasını artırmak amacıyla Yeniköy'de bir buluşma gerçekleştirdi.

Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, saha ziyaretleri kapsamında merkeze bağlı Yeniköy köyünü ziyaret ederek burada yaşayan kadınlarla bir araya geldi. Bu samimi buluşma, kadınların günlük yaşamları ve üretim süreçleri üzerine sohbetler gerçekleştirilmesine olanak sağladı. Başkan Subaşı, kadınların el emeği ürünlerini inceleyerek, bu ürünlerin üretim süreçleri hakkında bilgi aldı. Ayrıca, kırsal kalkınmada kadınların önemli bir rol oynadığını vurguladı. Kadınların üretime olan katkısının değerine dikkat çeken Subaşı, dayanışma kültürünün güçlenmesinin toplumsal gelişime de katkı sunduğunu ifade etti. Köy sakinleri ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Subaşı’ya teşekkür etti.

Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, "Kadın dayanışmasını yerinde hissettik. Toprağın bereketini, el emeğinin inceliğini ve kadın dayanışmasının gücünü sohbetlerimizde bir kez daha hissettik. Sıcacık misafirperverlikleri, samimiyetleri ve içten sohbetleri için kendilerine yürekten teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.