Yaşam »

Düzce'de Seyir Halindeki Araçta Karga Sürücünün Omzuna Kondu

Düzce'de bir otomobilin sileceğine konan karga, sürücünün omzuna geçerek ilginç bir yolculuk yaptı. Bu sıradışı anlar cep telefonu ile kaydedildi.

Düzce'de, Hakan Çiçekoğlu isimli sürücünün otomobili seyir halindeyken, ön camın sileceğine bir karga kondu. Araç hareket ediyor olmasına rağmen, karga silecek üzerinde sabit kalmayı başardı ve kilometrelerce yolculuk yaptı. Sürücü Çiçekoğlu, bu ilginç durumu cep telefonuyla kayda alırken, karga bir süre sonra aracın yavaşlamasından faydalanarak açık camdan içeri girdi. Bu sefer sürücünün omzuna konan karga, burada da bir süre seyahat etti. Çevredeki vatandaşların dikkatini çeken karga, daha sonra uçarak gözden kayboldu. Bu olay, Düzce'de sıradışı bir anı olarak hafızalarda yer etti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.