Yerel »

Trabzon Ortahisar'da Fırtına Sonrası Sahil Çamura Bulandı

Trabzon Ortahisar'da etkili olan fırtına, dalgaların dolgu sahasına vurmasıyla toprakların denize karışmasına neden oldu. Kıyılar, çamurla kaplandı.

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde meydana gelen fırtına, sel ve heyelanların ardından denizde oluşan çamur tabakasını bir kez daha gündeme getirdi. Dün öğle saatlerinden itibaren etkili olan fırtına, Beşirli mahallesindeki dolgu sahasında toprakların hareket etmesine yol açtı. Şiddetli dalgaların sahile vurması, dolgu sahasındaki toprakların denize karışmasına sebep oldu ve böylece kıyılar çamur deryasına dönüştü.

Bu durum, özellikle sahil hattında belirgin bir şekilde gözlemlenerek havadan görüntülendi. Çamur tabakasının oluşturduğu görüntü, bölgedeki vatandaşların dikkatini çekti. Hava koşullarının normale dönmesiyle birlikte deniz suyunun kısa sürede eski temiz görünümüne kavuşacağı öngörülüyor. Uzmanlar, bu tür durumların fırtına sonrası doğal bir süreç olduğunu belirtiyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.