Asayiş »

Adıyaman'da Motosikletin Çarptığı Bisikletli Çocuk Hastaneye Kaldırıldı

Adıyaman'da motosikletin çarptığı yabancı uyruklu bisiklet sürücüsü yaralandı. Olay, Eskisaray Mahallesi'nde meydana geldi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Edinilen bilgilere göre, Eskisaray Mahallesi Sire pazarı yakınlarında seyir halinde olan motosiklet sürücüsü, bisikletiyle ilerleyen yabancı uyruklu Ahmet Masri’ye çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yere düşen Ahmet Masri yaralandı. Olayın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri hızla olay yerine intikal etti. Yaralıya, sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahale yapılırken, daha sonra Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralının durumunun ciddiyeti hakkında henüz bir bilgi verilmedi. Kazayla ilgili olarak polis tarafından soruşturma başlatıldı ve olayın detayları araştırılıyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.