Erzincan Refahiye Yol Ayrımındaki Tabelada Kemaliye İsim Eksikliği Tepki Çekti.
Erzincan Refahiye yol ayrımında bulunan trafik yönlendirme tabelasında Kemaliye ilçesinin yer almaması, bölge halkının tepkisini topladı.
Refahiye yol ayrımındaki trafik tabelasında diğer ilçe isimlerinin bulunmasına rağmen Kemaliye yönünün eksik olması, sürücüler için karışıklığa neden oldu. Bu durum, Kemaliyelilerin sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla gündeme geldi. Sürücüler, tabelada Kemaliye isminin olmamasının yolculuklarını zorlaştırdığını belirterek, bu eksikliğin bir an önce giderilmesini talep ettiler.
Vatandaşlar, güzergâh üzerindeki yönlendirmelerin yetersiz olduğunu ifade ederek, Kemaliye isminin de trafik tabelalarına eklenmesini ve gerekli düzenlemenin yapılmasını istemektedir. Bu durum, yerel yönetimin dikkatini çekerken, ilerleyen günlerde konuyla ilgili bir çözüm bulunup bulunmayacağı merak ediliyor.