Asayiş »

Kahramanmaraş'taki Saldırı Üzerine 8 Müfettiş Görevlendirildi

Kahramanmaraş'taki bir ortaokulda meydana gelen saldırı sonrası İçişleri Bakanlığı, 8 müfettiş görevlendirildiğini ve yayın yasağı alındığını duyurdu.

İçişleri Bakanlığı, Kahramanmaraş'ta bulunan Ayser Çalık Ortaokulu'nda gerçekleşen saldırıya ilişkin detayları kamuoyuyla paylaştı. Yapılan açıklamada, İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi'nin olayı derinlemesine incelemek üzere 4 mülkiye başmüfettişi ve 4 polis başmüfettişi görevlendirdiği ifade edildi. Bakan Çiftçi'nin olay yerine hızlı bir şekilde gittiği de belirtilirken, Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesindeki cumhuriyet savcılarının olay yerinde incelemelerini sürdürdüğü aktarıldı. Soruşturmanın sağlıklı yürütülmesi amacıyla yayın yasağı kararı alındığına dikkat çekildi. Bu bağlamda, basın ve yayın kuruluşlarının soruşturmanın gizliliğine titizlikle uymasının önemine vurgu yapıldı.

Açıklamada, saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlar için başsağlığı dilekleri ile yaralananlar için acil şifa temennileri iletildi. Ayrıca, soruşturmanın her aşamasında bilgilendirmelerin yetkili makamlar tarafından yapılacağı belirtildi. Bu kapsamda, olayın aydınlatılması için gerekli tüm adımların atılacağı ifade edildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.