Yerel »

Sincan'da Vatandaş İhbarları Üzerine Temizlik Çalışmaları Gerçekleştirildi

Sincan'da, vatandaşlardan gelen ihbarlar neticesinde temizlik çalışmaları başlatıldı. Çevre düzenini bozan atıklar ve çöpler, iş makineleriyle temizlendi.

Sincan Belediyesi, vatandaşların şikayetleri doğrultusunda çevre temizlik çalışmalarını genişletti. Ekipler, çevreyi kirleten ve kötü kokuya yol açan düzensiz atık depolama alanlarına kapsamlı temizlik gerçekleştirdi. Temizlik İşleri, Fen İşleri ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe emniyetinin desteğiyle güvenlik önlemleri alarak çalışmalara başladı. Ulubatlı Hasan ve Ahi Evran mahallelerinde bulunan atık yığınları iş makineleriyle titizlikle temizlendi. Çalışmalara Sincan Belediyesi Genel Koordinatörü İsmail Can Ocak da katıldı.

Temizlik Denetimleri Devam Ediyor

Temizlik çalışmalarını yerinde inceleyen Ocak, yaptığı açıklamada çevre temizliğinin Sincan Belediyesi için öncelikli konulardan biri olduğunu belirtti. Ulubatlı Hasan Mahallesi ve Tuğla Ocakları bölgesinde detaylı çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, Sincan Emniyeti'nin sağladığı desteğin önemli olduğunu vurguladı. "Temiz bir Sincan için denetimlerimizi aralıksız sürdürüyoruz" diyerek, çevre düzeninin ve halk sağlığının korunması adına çalışmalarını devam ettireceklerini sözlerine ekledi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.