Asayiş »

Şırnak'ta Meydana Gelen Toprak Kaymasında Park Halindeki İki Araç Hasar Gördü

Şırnak'ta yaşanan toprak kaymasında park halindeki iki araç şarampole yuvarlandı. Olayda can kaybı veya yaralanma yaşanmadığı bildirildi.

Olay, Cevizdüzü mevkiinde yer alan hafriyat sahasında gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, kömür ocaklarının bulunduğu bölgede park halinde bulunan araçlar, hafriyat alanında meydana gelen zemin kayması sonucunda sürüklendi. Ani bir çökme ile birlikte iki araç, kayan toprak ve moloz yığınlarının altında kalarak hasar gördü. Olay esnasında araçların içerisinde kimsenin bulunmaması, muhtemel bir can kaybının yaşanmasını engelledi. Ancak, yaşanan bu durum bölgede kısa süreli paniğe neden oldu. İlk belirlemelere göre olayda yaralanan olmadı.

Yetkililer, benzer olayların tekrarlanmaması adına hafriyat ve maden sahalarında güvenlik önlemlerinin artırılacağını bildirdi. Olayla ilgili detaylı bir inceleme başlatıldığı da ifade edildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.