Asayiş »

Kahramanmaraş Onikişubat'ta Gerçekleşen Okul Saldırısında Yaralanan Öğrencilere Bakanlardan Ziyaret

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesinde meydana gelen okul saldırısında yaralanan öğrencileri ziyaret etmek üzere bakanlar kente geldi. İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve Adalet Bakanı Akın Gürlek, hastanede yaralı öğrencilerin sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesindeki Ayser Çalık Ortaokuluna düzenlenen silahlı saldırının ardından, bakanlar olayın etkilerini yerinde görmek amacıyla kente geldiler. İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve Adalet Bakanı Akın Gürlek, hastaneye gelerek yaralı öğrencilerin sağlık durumları hakkında doktorlardan detaylı bilgi aldılar. Bakanlar, öğrencilerin bir an önce sağlıklarına kavuşmaları için gereken tüm desteğin sağlanacağını ifade ettiler. Saldırının ardından, bakanların bölgeye gelmesi, hem aileler hem de öğretmenler tarafından olumlu karşılandı. Olayın ardından, güvenlik önlemlerinin artırıldığı ve benzer olayların yaşanmaması için gerekli çalışmaların yapılacağı belirtildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.