Asayiş »

Kahramanmaraş'ta Silahlı Saldırının Gerçekleştiği Okulda Temizlik Çalışması Başlatıldı

Kahramanmaraş'ta bir okulda meydana gelen silahlı saldırının ardından, temizlik çalışmaları hızla başladı. Olayda 9 kişi hayatını kaybetti, 13 kişi yaralandı.

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesindeki Ayser Çalık Ortaokulu'nda gerçekleşen silahlı saldırıda, 9 kişi yaşamını yitirdi ve 13 kişi yaralandı. Saldırı sonrası, başsavcılık tarafından başlatılan soruşturma çerçevesinde 3 cumhuriyet başsavcıvekili ile 4 cumhuriyet savcısı olayla ilgili görevlendirildi. Saldırgan İ.A.M'nin babası U.M. ve annesi P.P.M. gözaltına alındı.

Olayın ardından okul önünde bekleyen vatandaşlar, havanın kararmasına rağmen orada kalmaya devam ederken, Çevik Kuvvet Polisleri güvenlik önlemlerini artırdı.

Bu arada, olayın yaşandığı okulda temizlik çalışmaları başlatıldığı bildirildi. Görevlilerin okulun içini suyla yıkadığı anlar, görüntülere yansıdı. Temizlik çalışmalarının, olay sonrası izlerin ortadan kaldırılması amacıyla yapıldığı belirtildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.