Eğitim »

Erzincan'da Toplum Destekli Polislik Kapsamında 345 Öğrenciye Eğitim Verildi

Erzincan'da Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, kent genelindeki okullarda 345 öğrenciye çeşitli konularda bilgi verme amacıyla eğitim programları düzenledi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen eğitimler, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu, Erzincan Merkez Özel Eğitim Anaokulu, Şehit Pilot Serkan Sağır İlkokulu, Hafız Mehmet Aydın Kur’an Kursu, Muhammediye Kur’an Kursu, Kızılay Anaokulu, Özde Koleji ve Özel Gökyüzü Çocukları Kreş ve Gündüz Bakım Evi gibi çeşitli eğitim kurumlarında yapıldı.

Bu etkinlikler sırasında öğrencilere 112 Acil Çağrı Hattı, genel güvenlik tedbirleri, trafik kuralları ve emniyet kemerinin önemi gibi konularda bilgilendirme yapıldı. Ayrıca, polislik mesleği hakkında da bilgi verildi.

Eğitimlerin sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtılarak, öğrenim süreçlerine katkıda bulunuldu.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.