Sağlık »

Samsun Ladik'te Kalp Krizi Geçiren Hasta Ambulans Helikopterle Kurtarıldı

Samsun Ladik ilçesinde kalp krizi geçiren bir hasta, ambulans helikopterle hızla hastaneye ulaştırıldı. 55 yaşındaki Salih Torun, göğüs ağrısı şikayetiyle 112'yi arayarak yardım istedi.

Olay, 55 yaşındaki Salih Torun'un göğüs bölgesinde yoğun ağrı hissetmesiyle başladı. Kalp pili taşıyan Torun, durumu ciddileşince hemen 112 acil servisle iletişime geçti. Alınan bilgilere göre, Samsun merkezden havalanan ambulans helikopter, kısa sürede Ladik ilçesine ulaştı. Helikopter, hızlı bir şekilde hastayı alarak Samsun Şehir Hastanesi'ne doğru yola çıktı. Bu süreçte sağlık ekipleri, hastanın durumunu stabilize etmek için gerekli önlemleri aldı. Torun, hastaneye vardığında tedavi altına alındı ve sağlık durumu yakından izleniyor. Ambulans helikopterle gerçekleştirilen bu başarılı operasyon, zamanın ne kadar kritik olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.