Siyaset »

İstanbul'da Cumhurbaşkanı Erdoğan, Vietnam Meclis Başkanı Thanh Man ile Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vietnam Meclis Başkanı Tran Thanh Man ve beraberindeki heyeti İstanbul'daki Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Ofisi'nde kabul etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kabulüne, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç ile Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran da katıldı. Kabul sırasında iki ülke arasındaki işbirlikleri ve ilişkilerin geliştirilmesi konuları üzerinde duruldu. Görüşmede, uluslararası meseleler ve bölgesel güvenlik konuları da ele alındı. Ayrıca, Türkiye ve Vietnam arasındaki ekonomik ilişkilerin güçlendirilmesi için atılacak adımlar değerlendirildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.