Güncel »

İstanbul'da Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail hükümetinin barış önündeki engel olduğunu vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da yaptığı konuşmada İsrail hükümetinin barış ve huzurun önündeki engel olduğunu ifade etti. Ayrıca Filistin'de iki devletli çözümün uygulanması için tüm parlamentoları seslerini yükseltmeye davet etti. Erdoğan, uluslararası kamuoyunun Ortadoğu'daki trajedileri durdurma iradesi gösterdiğini, ancak hükümetlerin bu konuda yetersiz kaldığını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamada, "İsrail hükümeti barışın ve huzurun önündeki engel." ifadesini kullandı. Bu bağlamda, Filistin'deki iki devletli çözümün acilen hayata geçirilmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca tüm ulusların parlamentolarını seslerini yükseltmeye çağırdı.

Erdoğan, uluslararası kamuoyunun Ortadoğu’daki trajedileri durdurma iradesine sahip olduğunu, fakat hükümetlerin bu konuda geride kaldığını dile getirerek, bu durumu eleştirdi. İki devletli çözüm için atılacak adımların önemine dikkat çekti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.