Erzincan'da Zabıta Ekipleri Kuaför ve Güzellik Merkezlerini Denetledi
Erzincan'da zabıta ekipleri, kent genelindeki kuaför ve güzellik merkezlerine yönelik denetim gerçekleştirdi. Yapılan denetimlerde toplam 281 iş yeri incelendi.
Erzincan'da, zabıta ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetim, şehir genelinde faaliyet gösteren kuaför ve güzellik merkezlerine yönelik yapıldı. Ekipler, şehir merkezinde toplam 281 iş yerini inceledi; bunlar arasında 125 erkek kuaförü, 98 kadın kuaförü ve 58 güzellik merkezi bulunuyor.
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, denetimlerde iş yerlerinin ruhsat durumları, sorumlu müdür bulundurup bulundurmadıkları, ustalık belgeleri, hijyen kurallarına uyup uymadıkları ve fiyat tarifeleri gibi önemli unsurlar kontrol edildi.
Bu kontroller sırasında, belirlenen standartlara uymadığı tespit edilen 11 iş yeri hakkında gerekli işlemler başlatıldı. Denetimlerin, halk sağlığını korumak ve hizmet kalitesini artırmak amacıyla devam edeceği bildirildi.