Yaşam »

Diyarbakır Dicle İlçe Kaymakamı Atış, Esnaf ve Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Diyarbakır'ın Dicle İlçe Kaymakamı Mustafa Atış, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları dinledi. Kaymakam Atış, kırsal mahallelerde de vatandaşlarla buluşarak onların görüşlerini aldı.

Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde, Kaymakam Mustafa Atış, İlçe Emniyet Amiri Başkomiser Erdoğan Özkan ile birlikte esnafı ziyaret etti. Ziyaret sırasında esnafla sohbet eden Kaymakam Atış, düşüncelerini ve sorunlarını dinledi. Bu ziyaretlerin ardından, Dicle İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Salih Yahya Koca ile birlikte kırsal mahalleler olan Kelekçi, Değirmenli, Boğazköy ve Gelincik'i ziyaret etti. Burada da vatandaşlarla bir araya gelerek onların taleplerini ve ihtiyaçlarını dinledi. Kaymakam Atış, yaptığı açıklamada, "İlçedeki esnafımızla ve vatandaşlarımızla buluştuk. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın sıkıntılarını birinci ağızdan dinlemek istedik. Esnafımıza hayırlı işler, bereketli kazançlar diliyorum. Şehrin ekonomisine yön veren esnafımızı ve ilçede yaşayan vatandaşlarımızla buluşmayı sürdüreceğiz. Birlik, beraberlik içerisinde vatandaş odaklı kaliteli kamu hizmetlerini yapmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. Bu tür ziyaretlerin, halkın güvenliği ve refahı için önem taşıdığını belirten Kaymakam Atış, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak ve sorunlarına çözüm bulmak amacıyla çalışmalara devam edeceklerini vurguladı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.