Malatya Battalgazi'de AK Parti Yeşilyurt Kadın Kolları’na Proje ve Yatırımlar Tanıtıldı
Battalgazi Belediyesi’nin son 24 ayda gerçekleştirdiği projeler, AK Parti Yeşilyurt İlçe Kadın Kolları üyelerine tanıtıldı. Programda, tamamlanan ve sürmekte olan projeler hakkında bilgi verildi.
Battalgazi Belediyesi, son 24 ayda gerçekleştirdiği projeleri, AK Parti Yeşilyurt İlçe Kadın Kolları üyeleri ile buluşturdu. Program, Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’ın öncülüğünde düzenlenirken; AK Parti Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Esin Yılmaz, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ve diğer partililer de katıldı. Katılımcılar, tamamlanan ve halen yapım aşamasında olan yaklaşık 10 proje alanını yerinde inceledi. Etkinlik, Kırkgöz Sahil Parkı’nda yapılan genel değerlendirme ile son buldu.
Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, belediyecilik anlayışlarının temelinde halka hizmetin bulunduğunu vurgulayarak, göreve geldikleri günden beri yoğun bir çalışma içinde olduklarını ifade etti. Taşkın, kısıtlı kaynaklara rağmen mazeret üretmeden hizmet üretmeye odaklandıklarını belirterek, "Milletin efendiye değil hizmetkara ihtiyacı var. Bu anlayışla 24 aydır durmaksızın çalışıyoruz. Hedefimiz, 3 yıl içerisinde en az 30 eseri tamamlamak" diye konuştu.
Başkan Taşkın, taziye evleri ve kültür merkezlerinin şehir için büyük bir ihtiyaç olduğunu belirterek, bu konudaki çalışmaların artarak devam edeceğini kaydetti. Sosyal belediyecilik anlayışını benimseyen Taşkın, ihtiyaç sahibi vatandaşlara düzenli destek sağlamak için aşevi projesinin hayata geçirileceğini sözlerine ekledi.
AK Parti Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Esin Yılmaz, yapılan hizmetlerin sahada görülmesinin teşkilat çalışmaları açısından büyük önem taşıdığını belirtti. Yılmaz, "Görmek ile duymak arasında ciddi bir fark var. Bugün burada yapılan hizmetleri yerinde görme fırsatı bulduk. Bu bizim için çok kıymetli. Çünkü sahada gördüğümüz bir çalışmayı vatandaşımıza anlatmak daha etkili oluyor" dedi.
Yılmaz, teşkilat mensuplarının yapılan hizmetleri doğru ve etkili bir şekilde aktarma sorumluluğunun olduğunu vurgulayarak, bu tür programların bu bağlamda önemli katkılar sunduğunu ifade etti.
AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ise deprem sonrası yürütülen çalışmalara dikkat çekti. Zorlu bir sürecin geride kaldığını ifade eden Kahveci, "Büyük bir afet yaşadık. Ancak bu süreçte hem merkezi hükümetin hem de belediyelerin çalışmalarının önemli mesafeler kat ettiğini görüyoruz. Bugün sahada gördüğümüz hizmetler bunun en somut örneğidir" diye konuştu.
AK Parti Yeşilyurt Kadın Kolları Başkanı Yurdanur Mut, programın kendileri açısından verimli geçtiğini belirterek, yapılan hizmetlerin yerinde görülmesinin önemine vurgu yaptı. Mut, "Battalgazi’de yapılan hizmetleri yerinde görmek, bizim için çok kıymetli. Çünkü gördüğümüz hizmetleri vatandaşlara anlatmak görevimiz" dedi.
AK Parti Battalgazi Kadın Kolları Başkanı Ebru İnanç ise son 24 aylık süreçte gerçekleştirilen hizmetleri birlikte inceleme fırsatı bulduklarını ifade etti. İnanç, "Sahada yapılan çalışmaları görmek, bizlere güven veriyor. İlçemizde gerçekleştirilen hizmetler sayesinde vatandaşlarımızın karşısına daha güçlü bir şekilde çıkabiliyoruz" şeklinde konuştu.
Programa katılan AK Parti Yeşilyurt İlçe Kadın Kolları üyesi Gül Taneli, gerçekleştirilen çalışmaları olumlu bulduklarını belirterek, deprem sonrası meydana gelen değişimin sahada görülmesinin kendileri açısından önemli olduğunu ifade etti. Taneli, yapılan hizmetlerin ilçeye değer kattığını dile getirdi.
AK Parti Yeşilyurt İlçe Kadın Kolları üyesi Ayşe Melek Kapıkaya ise sahada gördükleri projelerden etkilendiklerini belirterek, "Verilen sözlerin yerine getirildiğini görmek bizleri memnun etti. Özellikle Derme Deresi ve yapılan çevre düzenlemeleri dikkat çekici. Hizmetlerin artarak devam edeceğine inanıyoruz" ifadelerini kullandı.