Asayiş »

Mardin Derik'te Başhekimin Darbedilmesi Üzerine Soruşturma Başlatıldı

Mardin Derik Devlet Hastanesi'nin başhekimi Uzm. Dr. Aziz Zilan'ın darbedilmesiyle ilgili Sağlık Bakanlığı soruşturma başlattı. Olay, hastanede işten çıkarılan bir çalışanın ailesinin saldırısıyla gerçekleşti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Olay, Mardin Derik Devlet Hastanesi'nde meydana geldi. İşten çıkarılan bir şirket personelinin yakınları, hastaneye gelerek Başhekim Uzm. Dr. Aziz Zilan ile görüşmek istedi. Görüşme talebi üzerine, başhekimlik makamı önünde T.E. ve A.Ü.E. ile sekreter ve güvenlik görevlileri arasında bir tartışma çıktı. Bu esnada, odasından çıkan Uzm. Dr. Aziz Zilan ve sekreteri Zeynep Oktay, saldırıya uğrayarak darbedildi. Olayın ardından, T.E. ve A.Ü.E. gözaltına alındı. Sağlık Bakanlığı, yaşanan bu olaya ilişkin detaylı bir soruşturma başlattığını açıkladı. Soruşturmanın kapsamı, hastane güvenliğinin artırılması ve benzer olayların önlenmesi amacıyla genişletileceği belirtiliyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.