Asayiş »

Adıyaman Kahta'da Kontrolden Çıkan Araç Elektrik Direğine Çarparak 3 Kişiyi Yaraladı

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde kontrolden çıkan bir otomobil elektrik direğine çarparak 3 kişinin yaralanmasına neden oldu.

Edinilen bilgilere göre, kaza Kahta ilçesi Girne Mahallesi Kurtuluş Caddesi çevre yolu üzerinde gerçekleşti. İddiaya göre, M.S.A. (20) yönetimindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. Bu talihsiz olayda sürücü M.S.A. ile otomobilde bulunan M.C.A. (18) ve M.N.A. (14) yaralandı. Yaralılar, olay yerine ulaşan sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Kahta Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların durumları hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

Kazanın ardından ilgili kurumlar tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Olay yerinde güvenlik önlemleri alınarak, kaza ile ilgili detayların belirlenmesine yönelik incelemelere devam edilmektedir.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.