Spor »

Ankara Eryaman Stadyumu'nda Gençlerbirliği-Galatasaray Maçında VIP İzdihamı

Ankara'daki Eryaman Stadyumu'nda oynanan Gençlerbirliği-Galatasaray maçında VIP tribününde izdiham meydana geldi. Taraftarların yoğun ilgisi, koltukların yetersiz kalmasına neden oldu. Bu durum, bazı taraftarların merdivenlere oturmasına sebep oldu.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında gerçekleştirilen Gençlerbirliği-Galatasaray maçı, Başkent'teki Eryaman Stadyumu'nda büyük bir heyecanla bekleniyordu. Maç günü, stadyuma gelen taraftarlar, VIP tribününde kalabalık bir görüntü oluşturdu. Koltuk sayısının az olması nedeniyle, birçok taraftar merdivenlere oturarak maçı izlemeye çalıştı. Bu durum, tribünde güvenlik sorunlarına yol açarken, bazı taraftarların sıkışması ve rahatsızlık yaşaması da gözlemlendi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.