Yerel »

Hatay Dörtyol'da Yaralı Atmaca İtfaiye Ekipleri Tarafından Kurtarıldı

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde bir aracın içine sığınan yaralı atmaca, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarılarak koruma altına alındı.

Dörtyol ilçesi Kuzuculu Mahallesi’nde bitkin ve yaralı halde bulunan bir atmaca, park halindeki bir aracın içine girdi. Çevredeki vatandaşlar, atmacanın uçamadığını ve yaralı olduğunu fark ederek durumu hemen Hatay Büyükşehir Belediyesi ekiplerine bildirdi. İhbar sonrası gelen itfaiye ekipleri, yaralı atmacayı güvenli bir şekilde kafese koyarak kurtardı. Ardından yaralı atmaca, tedavi edilmesi için Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü’ne teslim edildi. Olay, çevredeki vatandaşların şaşkın bakışları arasında gerçekleşti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.