Isparta'da Akrabasını Yaralayan Kişi İntihar Etti
Isparta'da akrabalar arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Olayda bir kişi yaralanırken, saldırgan aynı silahla intihar etti.
Isparta'nın Anadolu Mahallesi 4203 Sokak'ta gece 00.30 sıralarında meydana gelen olayda, edinilen bilgilere göre S.E.E. (30) akrabaları D.Ç. (36), R.Ç. (18) ve Ü.Ç. ile bir araya geldi. Bir süre sonra akrabalar arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma, dışarıda kavgaya dönüştü. Evden çıkan S.E.E. yanında taşıdığı silahla sokakta bulunan akrabalarına ateş açtı. Kavgada D.Ç. yaralandı.
S.E.E. akrabasını yaraladıktan sonra evine geri dönerken, aynı silahla intihar etti. Olayın ardından 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralanan D.Ç.'nin hastaneye kendi imkanlarıyla gittiği öğrenilirken, S.E.E.'nin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekiplerinin incelemesi sonucunda olay yerinde 2 adet boş kovan ve 1 adet silah bulundu.
Ayrıca, haberi alarak olay yerine gelen yakınları, S.E.E.'nin bulunduğu apartman önünde gözyaşlarına boğuldu. İfadesi alınan yakınları sinir krizi geçirip bayıldı. Sağlık ekipleri bayılan kadına müdahale etti. Olayda yaşamını yitiren S.E.E.'nin cenazesi, Şehir Hastanesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.