Asayiş »

Antalya Kepez'de Kavga Eden Sokak Köpeklerine Tüfekle Ateş Edildi

Antalya'nın Kepez ilçesinde kavga eden sokak köpeklerine pompalı tüfekle ateş eden bir kişi, bir köpeği öldürdü. Olayın ardından jandarma, kısa sürede şahsı yakalayarak adliyeye sevk etti.

Kepez ilçesinin Duacı Mahallesi'nde, önceki gün saat 15.30 civarında meydana gelen olayda, sokak üzerinde bulunan bir grup köpek arasında kavga çıktı. Bu sırada, yoldan geçen kimliği belirsiz bir şahıs, aracında bulunan av tüfeğiyle köpeklerin yanına geldi. Bir süre kavga eden hayvanları izleyen bu kişi, ardından pompalı tüfekle köpeklerden birine ateş açtı. Yaralanan köpek, acı içinde kıvranarak kaçmaya çalıştı, ancak tüfekten çıkan mermilerin hedefi oldu ve birkaç metre sonra yere yığıldı.

Olayın ardından, köpeğin vurulduğunu gören vatandaşlar, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını inceledi ve köpeği öldüren kişinin Tolga T. olduğunu tespit etti. Jandarma, olayda kullandığı tüfekle birlikte Tolga T.'yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Şahıs, ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.