Asayiş »

Afyonkarahisar Dinar'da Yapılan Tefeci Operasyonunda 5 Kişi Tutuklandı

Afyonkarahisar Dinar'da gerçekleştirilen tefeci operasyonunda yakalanan 5 kişiden 4'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi. Operasyonun detayları merak ediliyor.

Edinilen bilgilere göre, Dinar ilçesinde gerçekleştirilen bu operasyon, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından koordine edildi. Tefecilik faaliyetlerinde bulundukları iddia edilen şahıslara yönelik düzenlenen baskında, polis ekipleri toplamda 4 ikamet ve 2 işyeri ile Denizli'de bir eve de operasyon yaptı. Gerçekleştirilen aramalarda 9 adet pos cihazı, bir av tüfeği, bir kasatura ve görüntü kaydedici cihaz ele geçirildi. Olayla ilgili yakalanan 5 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan, bu operasyon anbean polis kamerası tarafından kaydedildi, bu sayede olayın gelişimi ve detayları kamuoyuna yansıtıldı. Gelişmelerin takip edilmesi önem taşırken, Dinar'daki bu olay, bölgede tefecilikle mücadele çalışmalarının ne denli önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.