Spor »

Fenerbahçe Takımı, Konyaspor Maçı İçin Konya'ya Gitti

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Konyaspor ile oynayacağı maç öncesi Konya'ya ulaştı.

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Konyaspor ile karşılaşacağı mücadele için özel uçakla akşam saatlerinde Konya'ya geldi. Takımın Teknik Direktörü Domenico Tedesco ve futbolcular, kulüplerinin taraftarları tarafından coşkuyla karşılandı. Sarı-lacivertli ekip, maç saatine kadar konaklayacağı otele gitmek üzere hareket etti.

Kadroda Yer Almayan Oyuncular

Fenerbahçe'de sakatlıkları nedeniyle Edson Alvarez ve Marco Asensio, Konyaspor maçında kadroda bulunmuyor. Ayrıca, Dorgeles Nene de bu karşılaşma için kadroda yer almadı. Maç, hakem Ozan Ergün'ün yöneteceği şekilde yarın saat 20.30'da oynanacak.

Kamp Kadrosu

Fenerbahçe’nin Konyaspor maçı kamp kadrosunda, kaleciler Ederson, Mert Günok, Tarık Çetin; defans oyuncuları Mert Müldür, Nelson Semedo, Milan Skriniar, Jayden Oosterwolde, Çağlar Söyüncü; orta saha oyuncuları Yiğit Efe Demir, Kamil Efe Üregen, Archie Brown, Levent Mercan, İsmail Yüksek, Matteo Guendouzi, N’Golo Kante, Fred; forvet oyuncuları Oğuz Aydın, Anthony Musaba, Kerem Aktürkoğlu ve Anderson Talisca ile Sidiki Cherif yer alıyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.