Güncel »

Mezitli’de Park Halindeki Karavan Yandı: Alevler Eve Sıçramadan Söndürüldü

Mezitli ilçesi Fatih Mahallesi’nde park halindeki bir karavanda, öğleden sonra henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Vatandaşların yoğun çabasına rağmen alevlere teslim olan karavan, kullanılamaz hale geldi.

Olay, öğle saatlerinde Fatih Mahallesi’nde bir evin yanındaki alanda park halinde bulunan karavanda meydana geldi. Karavandan yükselen dumanları gören çevre sakinleri, durumu fark eder etmez yardıma koştu.

Mahalleli Seferber Oldu

Alevlerin karavanın yanındaki eve sıçrama ihtimali üzerine mahalle sakinleri kendi imkanlarıyla yangına müdahale etti. Vatandaşların yangını söndürmek için gösterdiği yoğun çaba alevleri kontrol altına almaya yetmeyince, olay yerine itfaiye ekipleri çağrıldı.

İtfaiye Evlere Sıçramadan Söndürdü

Kısa sürede bölgeye ulaşan Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek alevlerin bitişikteki konuta zarar vermesini engelledi. Yangın tamamen söndürülürken, karavan yangın sonrası kullanılamaz hale gelerek demir yığınına döndü.

Yetkililer, yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için inceleme başlattı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.