Spor »

Eskişehir'de Hatipoğlu, Eskişehirspor'a 5 Milyon TL’lik Prim Dağıttı

Eskişehirspor'un play-off maçları öncesi, AK Parti Milletvekili Nebi Hatipoğlu, 5 milyon TL'lik primin takım kaptanlarına teslim ettiğini açıkladı.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, Eskişehirspor'un antrenman yaptığı tesislerde futbolcularla bir araya geldi. Play-off maçları öncesinde futbolcular ve teknik ekip, Hatipoğlu'nun gerçekleştirdiği dua için ‘amin’ dedi. Daha sonra kulüp binasına geçerek Eskişehirspor kulüp başkanı Ulaş Entok ve takım kaptanlarıyla basın toplantısı düzenleyen Hatipoğlu, siyah-kırmızılı camiaya moral vermek amacıyla 5 milyon TL’lik bloke çekin teslimini gerçekleştirdi. Ayrıca, kulübün belirlediği 15 milyon TL’lik prim için kentin önde gelenlerine destek çağrısında bulundu.

5 Milyon TL Prim Açıklaması

Toplantıda konuşan Nebi Hatipoğlu, "Bu yıl ne yazık ki şampiyonluk hedefine ulaşamadık. Komşu şehrimiz Kütahya 2. Lig’e doğrudan yükseldi, onları da kutluyoruz. Play-off’a gidiyoruz ve ilk maçlarımızı deplasmanda, ikinci maçlarımızı ise kendi sahamızda oynayacağız. Bu büyük bir avantaj. Bu avantajı lehimize kullanarak finale ulaşmak istiyoruz. Eskişehirspor’un şampiyonluğuna bir prim açıklamak istiyorum. Eskişehirspor kaptanlarına 5 milyon TL’lik bir prim veriyorum. Bu, bloke bir çektir ve karşılığı bankaya yatırılmıştır. Şampiyon olduğunuz gün bunu bozdurabilirsiniz. Hayırlı olsun" şeklinde ifade etti.

Kampanya Başlatıldı

Hatipoğlu, Eskişehirspor'un yönetiminin düşündüğü toplam primin 15 milyon TL olduğunu belirtti. "Bugün 5 milyonunu takdim ettim. Şehrin diğer seçilmişleri ve atanmışları ile Eskişehir’in önde gelenlerinden bu 15 milyon TL’nin tamamlanması için kampanya başlatıyorum. Sanayi Odası Başkanı, Ticaret Odası Başkanı ve Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi başkanlarıyla görüştüm ve olumlu yanıt aldım. Umarım benim bu başlangıcımla birlikte diğer odalar da desteklerini açıklayacak. Belediye başkanlarıyla da görüştüm ve onların da desteğini bekliyoruz. Eskişehir’in iş adamları, sanayicileri ve eski belediye başkanlarından da bu prim kampanyasına destek bekliyoruz" dedi.

Desteklerin Devamı Bekleniyor

Eskişehirspor Başkanı Ulaş Entok, Hatipoğlu'na teşekkür ederek, "Vekilimizin başlattığı kampanya çok önemli. Eski kulüp başkanımız olan vekilimiz, her zaman bizlere destek oldu. 15 Mayıs’a kadar ‘Benden ne isterseniz yapmaya hazırım’ dedi. Bunun ilk göstergesi, kaptanlarımıza çeki teslim etmesiydi. Desteklerin artarak devam etmesini bekliyoruz. Şehrin önde gelenlerini, odaları ve sivil toplum kuruluşlarını bu prim kampanyasına davet ediyoruz. Vekilimizin belirttiği gibi lig atladıkça gelirlerimiz artacak ve Eskişehirspor’un geleceğini hep birlikte planlamaya başlayacağız" ifadelerini kullandı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.