Bursa Yıldırım'da Altyapı Çalışmaları Nedeniyle Su Kesintisi Olacak
Bursa'nın Yıldırım ilçesinde, altyapı çalışmaları sebebiyle bazı mahallelerde belirli saatlerde su kesintisi uygulanacağı bildirildi.
Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) Genel Müdürlüğü'ne bağlı İşletmeler 1. Bölge Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan bu çalışmalar, 22 Nisan 2026 tarihinde saat 09.00 ile 19.00 arasında Anadolu Mahallesi'nde su kesintisine neden olacak.
Kesintinin etkileyebileceği bölgeler arasında, Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı, Karınca Sokak, 3. Başaran Sokak, 9. Çelik Sokak, Ankara Yolu Caddesi, Seçkinler Sokak, Tutar Sokak ve 11. Bülbül Sokak yer almaktadır.
Yetkililer, bu süreçte vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için gerekli önlemleri almaları konusunda uyarılarda bulundu.