Asayiş »

Düzce Merkez'de Kaçak Kazı Yapan 3 Kişi Suçüstü Yakalandı

Düzce'de kaçak kazı yaparken jandarma ekiplerince suçüstü yakalanan 3 kişi, çeşitli kazı malzemeleriyle birlikte gözaltına alındı. Olayla ilgili adli süreç başlatıldı.

Düzce İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Cumayeri İlçe Jandarma Komutanlığı'na ait ekipler, devriye gezdikleri sırada ormanlık alanda anormal bir hareketlilik tespit etti. Yapılan detaylı inceleme sonucunda, kaçak kazı yapan 3 şahıs yakalandı. Ekipler, olay yerinde 3 adet dedektör, 2 adet kürek, 1 adet kazma, 2 adet bakır çubuk, 2 adet çekiç ve 3 adet şarj aleti gibi malzemeleri de ele geçirdi.

Şahıslar, jandarma tarafından gözaltına alınırken, ele geçirilen malzemelere de el konuldu. Olayla ilgili olarak, 3 kişi hakkında adli işlem başlatıldığı belirtildi. Kaçak kazı faaliyetlerinin önlenmesi amacıyla jandarma ekipleri, bölgede denetimlerini artırmayı sürdürüyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.