Eğitim »

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, El Sanatları Merkezinde Yangın Tatbikatı Düzenledi

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, El Sanatları Eğitim Merkezi'nde yangın tatbikatı düzenleyerek kursiyerlere acil durumlarla ilgili eğitim verdi. 120 kursiyerin katıldığı tatbikatta, yangına müdahale yöntemleri ve söndürme tüpünün kullanımı uygulamalı olarak gösterildi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, acil durumlara karşı hazırlıklarını artırmak amacıyla sürekli eğitim faaliyetlerine devam ediyor. Yangın tatbikatları, özellikle çeşitli kurumlarla işbirliği içinde gerçekleştiriliyor. Düzce El Sanatları Eğitim Merkezi'nde yapılan tatbikatta, 120 kursiyer yangına müdahale tekniklerini öğrendi.

İlk olarak teorik bilgilerin verildiği toplantıda, yangın anında yapılması gerekenler interaktif bir şekilde anlatıldı. Ardından bahçede hazırlanan alanlarda, kursiyerlere yangın söndürme tüpünün kullanımı ve yangına müdahale yöntemleri uygulamalı olarak gösterildi. Düzce İtfaiyesi yetkilileri, eğitimlerin her yaş grubundan bireylere yönelik olarak düzenli bir şekilde devam edeceğini belirtti. Kursiyerler, yangın güvenliği konusunda aldıkları bilgileri dikkatlice dinlerken, bu tür eğitimlerin toplumda farkındalık oluşturma açısından büyük önem taşıdığı vurgulandı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.