Güncel »

Kayseri'de Vali Yardımcısı Tekeş, Kano Parkurlarını İnceledi

Kayseri Vali Yardımcısı Ömer Tekeş, kano parkurlarında incelemelerde bulundu. Tomarza Kaymakamı Selim Eser ve diğer yetkililerle birlikte bölgedeki potansiyeli değerlendirdi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Kayseri’nin turistik ve doğal güzelliklerini ön plana çıkarmak amacıyla gerçekleştirilen bu ziyaret, kano parkurlarının mevcut durumunu yerinde değerlendirmek için yapıldı. Şıhbarak, Böke ve Melikviran parkurlarının, hem yerli hem de yabancı turistler için önemli bir cazibe merkezi olma potansiyeli taşıdığı ifade edildi. Bu doğrultuda, parkurların geliştirilmesi için yapılabilecek çalışmalar masaya yatırıldı. Ziyaret sırasında, bölgenin altyapısının güçlendirilmesi, tanıtım faaliyetlerinin artırılması ve sürdürülebilir turizm anlayışıyla değerlendirilmesi gibi konularda fikir alışverişinde bulunuldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Kayseri’nin sadece kış turizmi ile değil, aynı zamanda doğa ve spor turizmi ile de adından söz ettirmesi gerektiğini vurguladı. Bu kapsamda, kano parkurlarının ulusal ve uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapabilecek seviyeye ulaştırılması hedefleniyor. Yapılan incelemelerin, Kayseri turizmine yeni bir ivme kazandırması ve bölgenin doğa sporları alanında daha geniş kitlelere ulaşmasına katkıda bulunması planlanıyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.